© copyright s.v.Tivoli

Verslag wedstrijd - 12 (22 november)

Brabantia VE1 - Tivoli VE1 1-0

Zaterdag 22 november togen we naar Strijp voor de beladen wedstrijd tegen Brabantia/LEW. Beladen na de laatste confrontatie die al voor de wedstrijd compleet uit de hand was gelopen door een jeugdig elftal van Brabantia ongeveer anderhalf jaar geleden. De details van die gebeurtenissen zal ik nu niet erder beschrijven maar ik denk dat iedereen hier het fijne nog wel van weet. Afijn, nieuwe ronde ,nieuwe kansen. Onder een najaarszonnetje begon de wedstrijd uitstekend voor de S.V. Binnen één minuut was daar een dubbele kans voor Mike maar zijn inzet belandde helaas op de dwarsligger. Nog binnen 5 minuten volgde de tweede kans van de wedstrijd, ditmaal voor Henk, echter zijn schot ging jammerlijk over het doel van de keeper. Tivoli bleef gedurende de hele eerste helft de bovenliggende partij en een doelpunt leek in de lucht te hangen. Een aantal kansen en mogelijkheden leken vandaag echter iet aan ons besteed. Het vizier stond niet op scherp en als er al geschoten werd ging dit recht op de keeper af. Teleurgesteld werd dan ook gerust met de bekende brilstand. De tweede helft begon waar de eerste was geeindigd, een aanvallend Tivoli en een afwachtend Brabantia dat niet tot meer in staat was dan tegenhouden. Halverwege de tweede helft begon Brabantia toch nog zicht houden op een goed resultaat en kwam zowaar tot enkele gevaarlijke aanvallen. Het noodlot sloeg echter toe in de allerlaatste minuut van de wedstrijd toen een verwaaide voorzet van een Brab.aanvaller zomaar op goal ging en onze keeper Bert bijna verraste, Bert wist hier echter nog een handje achter te krijgen maar sloeg de bal ongelukkigerwijs precies op het hoofd van een mee opgekomen aanvaller, 1-0. Niet veel later floot de scheids voor het einde en kwam aan de goede reeks van drie overwinningen op rij totaal onnodig een einde. Overwinning vier had vandaag gewoon verdiend geweest maar dan zal je toch moeten scoren, anders kan je in de problemen komen, zoals vandaag bleek. Aangezien onze gebruikelijke verslaggever deze week niet aanwezig kon zijn vanwege een darttoernooi ?? heb ik dit verslag op me genomen. De plaatsvervangende webryder Willie